Binnen 24 uur verstuurd!
Gratis geleverd vanaf 77,- voor NL BE DU
1800+ bieren!
Binnen 24 uur verstuurd!
Gratis geleverd vanaf 77,- voor NL BE DU
1800+ bieren!

Disclaimer

Disclaimer voor Beers&More77.nl

Beers&More77, KvK inschrijving 81863632, hierna te noemen BAM77, verleent u hierbij toegang tot www.beesandmore77.nl ten aanzien van het kopen van onze producten.

BAM77 behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

BAM7 spant zich in om de inhoud van www.beersandmore77.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Daarnaast probeert BAM77 haar klanten het aangebodene tegen een zo kort mogelijke levertijd aan te bieden, echter kan het voorkomen dat door de inschakeling van derden, de levering verhindert, dan wel in een langer tijdsbestek aangeboden wordt. Uiteraard staat het de klant vrij om contact op te nemen met onze klantenservice, om zo tot een passende oplossing te komen, echter kunnen wij de levering binnen 48 uur* (met uitzondering van zat- en zondagen & feestdagen) niet garanderen, zodat enig aanspraak hierop vervalt.

De op www.beersandmore77.nl aangeboden informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van BAM77.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.hopt.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met BAM77.Voor op www.beersandmore77.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan BAM77 nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

In het geval van overmacht is de webwinkel niet gehouden haar verplichtingen jegens de koper na te komen, respectievelijk wordt de verplichting opgeschort voor de duur van de overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke van haar wil onafhankelijke omstandigheid, waardoor de nakoming van haar verplichtingen jegens de koper geheel of gedeeltelijk wordt verhinderd. Tot die omstandigheden horen onder meer stakingen, brand, bedrijfsstoringen, energiestoringen, niet of niet tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden. Tevens wordt onder overmacht verstaan storingen in een (telecommunicatie-)netwerk of verbinding of gebruikte communicatiesystemen en/of het op enig moment niet beschikbaar zijn van de internetsite.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze producten, foto's en teksten liggen bij BAM77.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van BAM77, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke producten/ teksten anders aangegeven is.

Contact:

Telefoon

Bel ons of stuur een Whatsappje

06-49373232

E-mail

Je kunt ons ook een mailtje sturen bij eventuele vragen/problemen

[email protected]

Social media

9,5/10,0Review LogoWij scoren een 9,5/10,0 op Facebook reviews

Beers&More77

Koninginnesingel 29
5911 KC Venlo
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »